Hemskänkt

Information

Den här texten skrevs 06 Feb 2011.

Inlägget handlar om

, ,

Ladda ner, gör själv eller beställ etiketter

Bli en hemskänkare och inspirera andra

Det ska vara lätt och roligt att ge bort hemskänkta presenter. Därför finns Hemskänkt-etiketten som ett sätt att skapa ett sammanhang för dina gåvor. Genom att sätta en etikett på presenten ger du mottagaren möjlighet att få mer information och inspiration på hemskankt.se.

Vill du att fler ska bli hemskänkare skickar du med en eller ett par extra etiketter med din present. Då kan mottagaren sätta igång direkt.

Gör dina egna etiketter

Du kanske gillar att klippa, klistra och scrapbooka? Då passar det säkert dig bäst att göra dina egna etiketter och välja format, färg och material själv.

Ladda ner och skriv ut etiketter

Här kan du ladda ner och skriva ut tre av våra snygga Hemskänkt-etiketter. Skriv ut dem på papper och limma fast dem på dina presenter eller skriv ut dem på ett klisterark.

Ladda ner 5 st bruna Hemskänkt-etiketter på A4

Ladda ner 7 st gula Hemskänkt-etiketter på A4

Ladda ner 5 st En rekordfri jul-etiketter på A4 (Nyhet!)

Beställ etiketter från oss

Våra snygga etiketter är designade av Sofia Jonsson. Just nu kan du beställa den bruna Hemskänkt-etiketten, antingen i ett litet eller stort paket.

Beställ det lilla paketet:

Du får 6 etiketter och kan testa hur det känns att ge bort hemskänkta presenter.

Pris: 15 kronor

Betala 15 kr

Beställ det stora paketet:

Du får 25 etiketter och kan ge bort många hemskänkta presenter. Dessutom kan du inspirera fler till att bli hemskänkare genom att skicka med en eller flera etiketter till den som får din hemskänkta present.

Pris: 50 kronor

Betala 50 kr

Om att beställa och betala

Beställer dina etiketter gör du genom att klicka på någon av de gula betalaknapparna. Vi använder oss av Payson för säker nätbetalning. Har du inget Paysonkonto, kommer du att bli ombedd att öppna ett, och sedan kan du betala med t ex kontokort eller internetbank.

Ange namn och adress i fältet meddelande, så vi vet var vi ska skicka etiketterna. Ange även epost eller telefon så vi kan nå dig om det skulle vara något problem med leveransen.